Aktiviteter

 

 

 

Kontakt os via

mail: dan@assist-pci.dk

eller

Tlf: +45 2323 1040

 

Kano-sejlads

Søen er mindst en kanotur værd, den er stor og spændende, du finder mange interessante afkroge og hyggelige steder. Kun 200 meter fra huset kan der lejes kanoer. Bestyreren i kanoudlejningen, er gerne behjælpelig med udlejningen og gode råd til sejladsen.

Fiskeri

Er du interesseret i fiskeri er søen ideel. Der fanges skaller, aborre, ål, gedder, sandart etc. både små som store. Rekorden for aborre er 4 kg., gedde 23,9 kg., sandart 15 kg., ål 4,5 kg. etc., så der er rige muligheder for at skaffe middagen hjem lige udenfor huset, hvis man har fiskekort. Derudover kan man tage til Mörrumsåsen med det berømte laksevand, hvor laksen går op, kun ligger 40 km væk.

 

Badning

Til huset hører der naturligvis en badebro, så du kan bade fra morgen til aften, og du har endda mulighed for at gå i sauna efter badet. Derudover er der et badested ca. 3 km væk, med anlagt strandbred i søen, med ishus og en pragtfuld udsigt. Og i Tingsryd, kun 30 km væk finder du det store badeland "Kaskad".

Golf

Kan du lide at spille golf, er mulighederne store. Indenfor en radius af 50/60 km. finder du flere dejlige og udfordrende golfbaner. Her kan vi bl.a. nævne golfklubberne Älmhult, Lidhems, Emmaboda, Nybro, Växjö, Glasrikets og Alvesta.

Glasriget

Glasriget ligger omkring 25 km imellem Kronoberg og Kalmar i Småland. Her finder du nogle af verdens mest berømte glas. På én dag kan du nå at besøge flere af dem, hvilket ikke bare er underholdende, spændende og lærerig, men også gratis. Du kan dog købe disse underværker i de tilstødende butikker til priser, der ligger langt under detailpriser.

 

Huseby Bruk og naturreservat

Besøg det fantastiske naturreservat Husebymaden, som er  meget rigt på fugle, samt det gamle Huseby Bruk, der tidligere har fungeret som en herregård  og som nu nærmest er et museum af møller, elværk, gammeldags indrettede bygninger, og hvor du kan komme ind at se selveste Huseby Slot.