Husets indretning

 

 

 

Kontakt os via

mail: dan@assist-pci.dk

eller

Tlf: +45 2323 1040

 

Entre:

Man starter i et lille vindfang, hvor der er plads til diverse snavset eller vådt fodtøj. Herefter kan man enten komme til en lille entre med plads til overtøj mv., til køkkenet eller til trappen som fører op til 1. sal, hvor 2 af husets soveværelser befinder sig.
 

Stuen:

I huset finder du den dejligste og mest fantastiske udsigt ud over søen. Det er umuligt at beskrive denne udsigt, men ganske kort kan man sige, at den ændrer sig konstant afhængig af tidspunkt på dagen, skyer på himlen, regn eller sol, etc., det er bare utroligt. Denne udsigt får du bl.a. fra husets opholdsstue, som er på ca. 45 m2. Stuen er meget enkelt indrettet med bl.a. lædermøbler, samt fjernsyn.

    
 

Køkken

Der er et stort lyst og venligt spisekøkken. I køkkendelen er der et stort køle-/fryseskab, komfur med 4 plader og en ovn, en emhætte, samt en lille opvaskemaskine. Derudover er der et stort spisebord der kan udvides, så der kan sidde op til 12 personer. Lejere skal selv medbringe klude, viskestykker og håndklæder til køkkenbrug.

    
 

Sovepladser:

Der findes i alt sovepladser til 8 personer, hvor de 8 pladser er i 4 værelser
med 2 i hver.

Der forefindes dyner og hovedpuder til 8 personer, men lejere skal selv medbringe sengelinned mv.

 

Badeværelse / Sauna:

I stueetagen er der badeværelse med toilet og brusebad, samt en vaskemaskine til fri afbenyttelse. I kælderen forefindes en sauna, samt brusebad. Fra kælderværelset er der direkte udgang til haven og søen, hvis man skulle få lyst til en svømmetur i søen før en saunatur. Lejere skal selv medbringe håndklæder.
 

Kælderen:

Som nævnt er der kælder under huset, hvor bl.a. et af husets værelser er, samt en sauna og et brusebad.

 

Terrasse:
Hele vejen rundt om huset er der terrasse og næsten hele vejen rundt om huset kan du finde udsigt over søen. Så man kan stort set pladsere sig, hvor man vil, afhængig af sol og læ - og til stadighed have en fortrinlig udsigt.

Badebro og båd:
Til huset hører en bade- og bådbro. Derudover hører der en aluminiumsbåd, så der er mulighed for at komme lidt ud og sejle på søen.

 

Haven:

Der hører en lille have til huset, som hovedsageligt består af en græsplæne på omkring 200-300 m2. Græsplænen går direkte ned til søens kant og et enkelt sted kan man stort set gå direkte ud søen og bade, da der er anlagt sand ca. 2 meter ud i vandet.

Til toppen